Voor wie?

Zoals de naam al zegt kweken wij de planten voor blije bijen dit houd niet in dat ze niet voor blije mensen zijn maar ze zijn juist voor blije mensen die vanaf het terras allerlei vlinders en hommels zien en ruimte nemen voor een heuse insectenhotel waar diverse wilde bijen te zien zijn.

Mensen die bewust zijn van het gevaar van het vergif dat door kwekers op de planten word gespoten. ook door biologische kwekers.

Vooral voor mensen die van een mooie tuin houden.

Mensen die ook tussen de planten en in de bomen op zoek gaan naar de dieren die daar te vinden zijn zoals reptielen en amfibieën vogel egels deze dieren leven van de insecten die massaal op de gezonde planten afkomen.

Voor (solitaire) bijen en hommels

Solitaire bijen en hommels hebben veel stuifmeel en nectar nodig. Dit gebruiken ze voornamelijk om hun larven te voeden. De planten die Happy Bee Plant kweekt zijn geselecteerd op de hoge productie van stuifmeel en nectar. Insectenbestuivende planten geven over het algemeen geen hooikoorts.

Voor vlinders

Nectar is heel belangrijk voor het bestaan van vlinders. Wanneer je kiest voor een Happy Bee Plant met een diepe bloem, zullen hier alleen hommels en vlinders op af komen. Vlinders hebben namelijk een langere tong. Doordat de bijen een korte tong hebben, zullen zij deze bloemen links laten liggen.

Voor U!

Door ons uitgekiemde assortiment kunt u het hele jaar rond genieten van bloeiende planten in uw tuin. Doordat deze planten naast diverse soorten bijen en vlinders ook zweefvliegen aantrekken heeft u een verminderde kans op insectenplagen in uw tuin. Houdt u van een levendige fleurige tuin? Kies dan voor onze planten en geniet van de zomer in uw tuin!