Tuinen

Onze diensten

Met als uitgangspunt dat ieder die een stukje aarde bezit daar zijn verantwoording voor heeft  ben ik na 20 jaar in tuinen gewerkt te hebben happybeeplant gestart.

Mijn bijdrage in uw tuin kan bestaan uit advies, ontwerp, aanleggen en onderhoud.

Advies

Het begin van ieder project.

Aanleggen

We leveren graag de juiste planten aan u of uw hovenier.

Ontwerp

Met uw tuin als uitgangspunt gericht op bio-diversiteit.

Onderhoud

Periodiek onderhoud in uw tuin voorkomt verval.

Kennis

Advies

Daar begint ieder project mee bij de eerste kennismaking is er al een gesprek over de mogelijkheden op het gebied van vormgeving of het duurzaam maken

Het kan ook zo zijn dat er in het geval van grotere projekten subsiedies aangevraagd kunnen worden.

In kaart brengen

Ontwerp

Na het eerste gesprek kan er al vaak een opzetje gemaakt worden wat betreft de vorm en het duurzaam maken bij bestaande tuin geef ik vaak aan wat er van de vorige tuin bewaard en eventueel verplant kan worden

Hierna maak ik een ontwerp en kan er ook een beplantingsplan gemaakt worden.

Realisatie

Aanleggen

Soms kunt er voor kiezen om de tuin zelf te maken hierbij leveren wij graag u de planten.

Maar meestal kiest u ervoor om het werk te laten doen door een hovenier. Mijn visie is dat je het werk moet laten doen door mensen die er goed in zijn en  het leuk vinden. Mijn taak bestaat uit het gehele project waarbij ik sommige klussen uitbesteed aan mensen die daar echt goed in zijn. Er zijn ook soms dingen die je graag zelf doet dat kan uiteraard ook ingeplant worden.

Voorkom verval

Onderhoud

Als de tuin klaar is het van grootst belang dat deze goed onderhouden wordt dit kan zijn de periodieke snoeibeurten tot het wekelijks onderhouden.

Niet al het snoeiwerk kan het hele jaar door gebeuren veel snoeiwerk is ook heel specialistisch werk. Door mijn jarenlange ervaring en kennis van diverse beplanting is dit een van mijn specialisaties geworden.

Ook voor het winterklaar maken en voorjaarbeurten van tuinen bent u bij mij op het juiste adres door mijn gedegen kennis zorg ik ervoor dat uw tuin er dan weer top uitziet en er weer een periode tegen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op.